https://www.blivgladnu.dk/overvejer-du-et-sabbatar-i-udlandet/

Overvejer du et sabbatår i udlandet?

frivilligt arbejde i udlandet

Går du og overvejer om du skal holde et sabbatår, og i så fald hvordan du vil bruge det? Så læs med i indlægget her. Det er meget forskelligt hvordan folk bruger deres sabbat år. Nogle vælger at arbejde en helt masse og spare penge op, mens andre måske er mere eventyrlystne, og vælger at prøve grupperejser for unge eller frivilligt arbejde i udlandet.

Jeg kommer i indlægget her til at guide dig til, de forskellige muligheder, der er for dig i dit sabbatår. Samtidig deler jeg nogle brugbare tips, ift. hvilken hjælp du kan få, når du rejser ud.

Sabbatår i udlandet

Drømmer du om at bruge noget af eller hele dit sabbatår i udlandet, så er mulighederne mange. Det er ikke nødvendigvis her du sparer en masse penge op, men du bliver rig på oplevelser, og får en erfaring som du ikke ellers ville have fået. Med et udlandsophold kan du både tage dykker certifikat, undervise børn i engelsk, være au-pair, prøve at bo og arbejde på en farm, joine en af de mange grupperejser for unge, tage et praktikophold og meget andet. Mulighederne er næsten uendelige. Derfor findes der organisationer, som kan hjælpe dig med alt det praktiske i forbindelse med dit valg af udlandsophold.

Frivilligt arbejde i udlandet med Alott

Alott working Holiday er en af de organisationer der kan hjælpe dig med at planlægge en rejse. De kan sågar tilrettelægge den for dig, og hjælpe dig med praktiske foranstaltninger som visum, flybillet, forsikringer, job etc. De tilbyder nemlig alt fra frivilligt arbejde i udlandet til au-pair ophold og grupperejser for unge. På en grupperejse, rejser du afsted sammen med andre eventyrlystne unge til f.eks. Australien, Bali, Costa Rica, Afrika mm.

Undersøg alle muligheder

Tjek evt. Alotts hjemmeside ud for rejsedestinationer og typer af udlandsophold. Der er også en sektion for forældre, med info der er godt at vide, inden du sender dit barn afsted. Hvis I har nogle spørgsmål, så skriv endelig en kommentar til indlægget her, eller send en mail til Alott. Husk nu at nyde jeres sabbatår og få så meget ud af det som muligt.

Leave a comment