Teambuilding er vigtigt for din virksomhed

teambuilding giver succes på arbejdet
https://www.blivgladnu.dk/teambuilding-vigtigt-virksomhed/

En stærk virksomhed har dygtige medarbejdere, men endnu vigtigere – den har medarbejdere, der kan arbejde sammen. I en virksomhed kan man ikke lukke sig inde i sin egen arbejdsboble. For at virksomheden har en høj effektivitet, må medarbejderne kommunikere på kryds og tværs. Det er her teambuilding kommer ind i billedet.

Lær at bruge hinandens styrker

En virksomhed har ofte mange forskellige arbejdsopgaver. De har alle betydning på hver deres måde. Det er dog vigtigt at vide, at opgaverne spiller sammen, og at effektiviteten afhænger af medarbejdernes samlede arbejde. Her har arbejdsmiljøet og forholdet mellem kollegerne stor indflydelse. Teambuilding er derfor den helt perfekte måde at øge effektiviteten på.

Derfor er teambuilding en god idé

Med teambuilding lærer I hinanden bedre at kende og bliver klogere på jeres stærke og svage sider. På den måde kan I bedre hjælpe og bruge hinandens evner på arbejdet. Det skaber et godt flow og en god stemning i arbejdsdagen. Desuden er det lidt nemmere at lære hinanden at kende, når I laver nogle sjove ting uden for arbejdstiden.

Forslag til sjove aktiviteter

Der er mange forskellige former for aktiviteter. Det gælder, uanset om I er til aktive oplevelser eller aktiviteter, hvor I skal bruge hjernen. I kan fx bruge jeres kreative evner til at lave et fælles maleri eller danse eller lave en sang. I kan også vælge den klassiske teambuilding, hvor I styrker tillid og kommunikation i nogle samarbejdsøvelser.

Har I svært ved at afgøre, hvilken aktivitet I skal vælge, så kan i bl.a. overveje:

  • Skal det være en udendørs aktivitet, hvor I bruger kroppen?
  • Vil I hellere bruge hovedet eller være kreative?
  • Skal aktiviteten være relevant for arbejdet?
  • Hvor lang tid skal aktiviteten vare?

Disse spørgsmål kan give jer en idé om, hvilken type aktivitet, der passer bedst til jer.

Hvem skal planlægge?

Vil du gerne have et bedre sammenhold i din virksomhed? Har du hverken tid eller overskud til at planlægge det? Det er helt forståeligt. Det kræver nemlig mere, end man skulle tro at planlægge teambuilding. Der er mange ting, der skal tages hensyn til, og det kan virke uoverskueligt, hvis man ikke har erfaringen.

AWA er et professionelt eventbureau og specialister i firmaarrangementer og teambuilding. Derfor er de den helt rigtige samarbejdspartner, hvis du overvejer teambuilding til din virksomhed. Du kan læse mere om AWA på deres hjemmeside og se deres store udbud af sjove aktiviteter.

Leave a comment