Firmaarrangement i København – Hvem arrangerer?

Firmaarrangement i København der virkelig spiller
https://www.blivgladnu.dk/firmaarrangement-i-kobenhavn-hvem-arrangerer/

I forbindelse med et firmaarrangement i København, jeg fik til opgave at afholde, var det vigtigt at finde det helt rigtige bureau til opgaven. Gennem venner, familie, kollegaer og bekendte forsøgte jeg såvidt muligt at finde et eventbureau det kunne stable det bedst mulige firmaarrangement på benene i København.

Et Bureau der Skræddersyer dit Firmaarrangement i København

Efter længere tids søgen kom jeg i kontakt med et Bureau der afholder firmaarrangementer i København. Min tidligere kollega foreslog stedet, da han tidligere havde brugt dem til et lignende formål.

Hos AWA (After Work Arrangement) fik jeg muligheden for at se nogle af de firmaarrangementer i København der tidligere var blevet afviklet af virksomheden. Den gode kundeservice gav mig mulighed for at inkorporere de ting jeg følte var interessante, samt starte en dialog med bureauet. Dialogen var allerede igang, og jeg havde fået et vældig godt og professionelt indtryk af virksomheden.

Igennem virksomhedens hjemmeside kunne jeg se en lang række anmeldelser fra nogle af Danmarks største virksomheder. Heriblandt referer After Work Arrangement til Novo Nordisk, Carlsberg, Dong Energi og TV2, der alle har haft gode oplevelser med virksomheden. I forbindelse med denne strøm af positiv feedback, valgte jeg at bruge AWA til mit firmaarrangement. Som virksomhed ønskede vi at afholde et arrangement der kunne skabe socialisering på tværs af virksomhedens teams. I og med vi er en virksomhed på mellem-stor skala, var arrangementet større end som sådan. Min kontaktperson hos AWA havde tidligere nævnt at Novo Nordisk havde været på Sushi-skole, hvilket var en ide jeg synes lød enormt fornuftig. Derfor blev vi enige om at fortsætte med ide skabelsen af dette firmaarrangement i København.

After Work Arrangement sørger for det hele!

En af det største grunde til at vælge After Work Arrangement, er deres villighed til at skabe et unikt arrangement uden at være i unødvendig dialog med kunden. Da jeg søgte et eventbureau var det essentielt at jeg ikke skulle kimes ned af opkald vedrørende arrangementet – fordi så kunne jeg ligeså vel planlægge det selv. Hos AWA udvikles konceptet og eventbureauet hjælper kunden med at finde det helt rigtige tema. Derefter får man lov til at slippe tøjlerne og blot nyde det arrangement der bliver stablet på benene.

Fremover kan jeg sagtens anbefale After Work Arrangement, da de som virksomhed har formået at imponere medarbejderne og den øvrige ledelse. AWA formår at skabe en lang række eventtyper, der tilpasser sig din virksomhed.

Søger du konferencecenter til dit næste store møde? Læs mere her!

Leave a comment