https://www.blivgladnu.dk/3-instagram-venlige-cafeer-i-london/

3 Instagram venlige caféer i London

instagramvenlige cafeer i London

 

London byder på et hav af små caféer og coffee shops. Nogle er blevet hypet for flot udsmykning, nogle for pæne kager og andre for deres gode kaffe. Vi vil vel alle gerne have en lækker kage eller en god kop kaffe, men udseendet og atmosfæren på en café er efterhånden lige så vigtig. Jeg deler i indlægget her, tre Instagram venlige caféer i London med dig.

1. Peggy Porschen Cakes // Følger du bare ét par modebloggere på Instagram, ja så kan du næsten ikke have undgået Peggy Porschens lyserøde og blomstrede facade. Et hav af billeder fra caféen deles på de sociale medier fra besøgende hver dag. Stedet er lille, så du skal være villig til at stå i kø i op til et par timer for at få en plads på denne yderst Instagram venlige café. Kaffen er fint pyntet og kagerne lige så. Servicen er god og priserne er i den høje ende! Tip: skal du blot ind og købe kage eller kaffe to-go, kan du springe den timelange kø udenfor over, og gå direkte til kassen. Du får dine kager med i en fin æske.

Adresse: 116 Ebury Street, London, UK

Instagramvenlige caféer i London

2. Élan Café // Élan café kan på nogle områder også minde en del om Peggy Porschen. De indretter sig i hvert fald også med lyserøde farver, og så er de kendt for at have en væg helt dækket med blomster. Blomstervæggen må siges at være hovedgrunden til at Élan café er en af de mest Instagram venlige caféer i London. Mad og kage er smukt anrettet, og køber du en coffee to-go, får du den i et lyserødt papkrus med et fint citat på.

Adresse: 48 Park Lane, Mayfair, London og 239 Brompton Road, Knightsbridge, London

cafeer london

3. Joe & the Juice // Joe and the Juice kender vi jo allerede fra Danmark. Dog har det fået et andet indpas i udlandet og er et populært sted at drikke sin shake, blandt bloggere verden over. Joe & the Juice’s shakes og juicer, må da også siges at være både pæne og velsmagende, og så får man sin coffee to-go i et lyserødt eller lysegult papkrus. Derfor er Joe & the Juice også på listen over Instagram venlige caféer i London

Adresse: Joe & Juice ligger mange steder rundt om i London

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.