https://www.blivgladnu.dk/billig-bedemand-gaar-ikke-paa-kompromis-med-etik-og-kvalitet/

Billig bedemand går ikke på kompromis med etik og kvalitet

Billig bedemand på Vestegnen

Det er ikke et særlig opløftende emne, men ikke desto mindre er døden en uundgåelig del af livet. Selvom det er forbundet med stor sorg at miste en af sine kære, så kan det give mange pårørende håb og mening, hvis afskeden både er mindeværdig, varm, personlig – og ikke mindst billig.

Vælg den rigtige bedemand, så begravelsen ikke bliver en byrde

Når en person dør, er der flere ting, der skal tages stilling til, men i denne hårde tid kan det virke helt uoverskueligt. Desuden findes der dokumenter, som skal udfyldes, og der skal tages kontakt til kirke, præst, familien m.m. Foruden alle de praktiske ting så koster en begravelse eller bisættelse også penge, så det er vigtigt at finde en billig bedemand.

Billig bedemand går ikke på kompromis med kvaliteten

At stå for bisættelsen eller begravelsen for den afdøde kan hurtigt blive en dyr affære. Det er en skam, hvis du blev nødt til at gå på kompromis med kvaliteten for at få en overkommelig pris. Heldigvis findes der billige bedemænd, som kan tilbyde den begravelse, din elskede fortjener, uden at gå på kompris med etik eller kvalitet. En billig bedemand gør det overkommeligt at betale for de pludselige omkostninger forbundet med et dødsfald.

Du har dog også mulighed for at få statslig hjælp. Vidste du, at du har mulighed for at ansøge om begravelseshjælp? Begravelseshjælp er et offentligt tilskud, som kan hjælpe dig med at få råd til en ordentlig afsked. Ansøgningen sørger bedemanden oftest for at udfylde og sende ind for dig. Det er derfor vigtigt, at du finder den rette bedemand, som kan bistå med alt det, du ikke selv har overblik og overskud til.

Bedemand på Vestegnen

Hvis du søger en bedemand i Hovedstadsområdet, vil du kunne finde den kompetente, dedikerede og erfarne bedemand Kim Mathiasen. Hans bedemandsforretning hedder DK-Begravelse og ligger på Vestegnen. Kim er en billig bedemand, som hjælper dig med alle de praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen eller bisættelsen. Du kan se alle hans priser her.

At miste en, man elsker, er utrolig hårdt og forbundet med sorg og savn. Tal med din bedemand, præst, familie eller venner, så du ikke går rundt for dig selv og holder alle dine tanker og følelser inde. Brug dem omkring dig og støt hinanden – husk blot at tiden lindrer, så du kan føle dig glad igen.

Leave a comment