Arbejdsglæde foredrag: Få bedre styr på dine arbejdsdage

Dette arbejdsglæde foredrag vil gøre dine dage bedre.
https://www.blivgladnu.dk/arbejdsglaede-foredrag-bedre-styr-job/

De fleste mennesker bruger en stor procentdel af deres liv på arbejdspladsen. Derfor er det altafgørende at sørge for, at vi alle sammen har det godt på jobbet. Dette er desværre nemmere sagt end gjort – især når man overvejer, hvor svært det kan være at få styr på humøret. Lars Klingerts arbejdsglæde foredrag er designet til at hjælpe dig med at håndtere din adfærd mens du er på arbejde. Men i realiteten vil du kunne anvende, hvad du lærer i de fleste aspekter livet. Læs med for at lære mere.

Derfor skal du prøve Lars Klingerts arbejdsglæde foredrag

Vi har alle sammen oplevet at have en dårlig dag på arbejde. Det er irriterende og frustrerende, men man kan sagtens overleve. De fleste af os har vores egne måder at håndtere stressende og besværlige arbejdssituationer. Men hvad sker der, når man begynder at have flere dårlige dage end gode?

Forhåbentlig står du ikke i den situation. Men selv om du føler, at du har et sundt arbejdsliv, kan det være at du sidder ved siden af en, der kunne bruge noget støtte. Eller endnu værre – en der ikke kan kontrollere sin adfærd mod dig og de andre kollegaer. Vi kan nemlig kun styre vores egen måde at være på, og dette er allerede en udfordring i sig selv. Der findes flere mennesker på arbejdspladsen, og det er lige præcis derfor, at Lars Klingerts arbejdsglæde foredrag er en fantastik idé.

Manden bag foredraget

Lars Klingert er en ekspert i sit felt. Inden han gik i gang med sit eget arbejdsglæde foredrag var han journalist og studievært ved Danmarks Radio. Han var med til at udvikle nogle programmer, som du måske kender til, som f.eks. Fri Fredag og Natteravnen. Gennem årerne har Klingert modtaget en del mediepriser. Blandt andet er han blevet kåret som ”Årets underviser” og “Årets underviser inden for ledelse, kommunikation og HR”. Med så meget erfaring bag sig er Klingert mere end kvalificeret til at holde fordraget.

Hvad går Klingerts arbejdsglæde foredrag ud på?

Som deltager i Lars Klingerts arbejdsglæde foredrag vil du først og fremmest opleve masser af humor. Han mener nemlig, at humoren er en vigtig pædagogisk komponent i udviklingen af personlige- samt erhvervskompetencer. Du vil også opdage, at Klingert lægger vægt på, at deltagerne interagerer med hinanden. Han er overbevidst om, at den aktive deltagere får mere ud af foredraget. Ifølge ham gør interaktionen at ”metoder og teknikker indlæres, og at de kan bruges optimalt umiddelbart efter afholdelsen”. Derfor er alle hans foredrag og virksomhedskurser interaktive – selv dem der har op til 1000 deltagere!

Skynd dig at kigge nærmere på, hvad du kan få ud af dette arbejdsglæde foredrag.

Lær hvordan du kan få din virksomhed til at få en lækker firma frokostordning.

Leave a comment