Gardinbus: Generer solen dig om eftermiddagen?

gardinbus løser genskin
https://www.blivgladnu.dk/gardinbus-generer-solen-dig-om-eftermiddagen/

Store vinduer er fantastiske. Solskin er endnu mere vidunderligt, men når de kombineres, kan det godt give problemer. Du kender det helt sikkert: Det er blevet eftermiddag, solen står lige ind ad vinduerne, og du kan ikke se noget som helst, hverken på computeren eller fjernsynet. Men bare rolig – en gardinbus er din redning.

Solafskærmning og gardiner, der passer til dig

Hvis solen generer dig hen på eftermiddagen, så er det tid til nye gardiner. En gardinbus kommer med et enormt udvalg af forskellige typer gardiner og solafskærmning, så du kan finde den rigtige gardinløsning til dine vinduer. I et ellers regnfuldt land som Danmark, er det så dejligt, når solen skinner, og med et par nye gardiner behøver du ikke længere brokke dig over den indenfor.

Gardiner løser dine genskins-problemer

Ofte kan genskin på skærmen løses meget simpelt med et par lysregulerende gardiner såsom persienner eller lameller. Det er nemt at justere lyset på den måde, så du kan arbejde uforstyrret indenfor. Du kan også vælge rullegardiner eller gardiner med transparent funktion, så rummet stadig er lyst, samtidig med at du undgår skærmproblemerne. Har du skråvinduer eller vinduer med sjove former? Plisségardiner fremstilles i mange forskellige faconer og er velegnede til alle typer vinduer!

Prøv solafskærmning på en ny måde

Vil du gerne holde din vindueskarm fri og har ikke lyst til at installere gardiner i værelset? En anden måde at få skygge indenfor er ved at opsætte udvendige markiser. Det er en smart og praktisk løsning, der også giver skygge på terrassen. På den måde får du både skygge indenfor og udenfor, hvor du kan nyde sommeraftenerne til langt ud på natten, selvom duggen falder.

Ikke nok med at markiserne sørger for, at du kan arbejde på computeren i kontoret, så holder de også den hede sommervarme væk, så indeklimaet er behageligt. Du kan vælge mellem flere typer stel og markiseduge i mange farver. Hvis du vil være ekstra blæret, kan du også få markiserne med elmotor.

Bestil en gratis gardinbus

Det koster ikke noget at bestille en gardinbus. Til gengæld får du professionel vejledning og et hav af gardinprøver. Der er stort set ikke et vindue, som gardinbussen ikke har gardiner til. Gardinbusserne fra Textilringen kører i hele Danmark og er utroligt fleksible med tidspunkter. De kommer, når det passer dig, for hvem har sagt, at det skal være besværligt at købe nye gardiner?

 

Leave a comment