Autopolstring forvandler din bil til ny

Autopolstring fik min bil til at skinne på ny
https://www.blivgladnu.dk/autopolstring-forvandler-din-bil-til-ny/

Jeg var forleden på værksted med min 10 år gamle bil, fordi jeg ville have ny autopolstring på sæderne. Det var den bedste beslutning! Jeg er ikke klar til at købe ny bil endnu, men ville gerne bruge lidt penge på at friske min bil lidt op. 

Min bil stråler igen med ny autopolstring

Da min bil efterhånden er 10 år gammel, har den selvfølgelig set bedre dage. Men min økonomi holder ikke helt til at købe ny bil endnu, så jeg besluttede mig for, at få ny autopolstring istedet for at skifte den ud. Jeg blev anbefalet KA Autosadelmager af min gode ven, som selv havde fået nye polstring på sit rat i dette værksted. Og hans bil så virkelig godt ud efter. Værkstedet havde også vist ham tidligere opgaver, som han sagde føltes rigtig trygt, fordi han vidste, hvad han kunne forvente. Så afsted med mig, ned til KA Autosadelmager til ny autopolstring. De var for det første virkelig søde og servicemindede. Jeg følte mig virkelig godt taget af, og der var pænt og rent. De viste også mig en række af de opgaver, som de havde lavet før, og det var ret flotte resultater. Derefter gennemgik vi lidt priser, fordi jeg måske godt kunne være interesseret i mere end bare at opfriske sæderne.

Autopolstring på stedet

Jeg fik at vide, at jeg sagtens kunne vente i værkstedet mens de gjorde min autopolstring færdig. Jeg fik en kop kaffe og et par småkager og ventede så i kontorets venteværelse, mens de arbejdede på min bil. Jeg havde besluttet mig for at få fornyet sæderne, få ny sædevarme, få rattet fornyet med flot læder, samt få nyt læder på gearstang. Derudover købte jeg også nye måtter, da de også bare var helt slidt ned og havde pletter over det hele. Jeg kunne sagtens være blevet ved, men skulle selvfølgelig også blive indenfor mit budgets rammer. Men jeg kunne havde skiftet loftet, siderne på dørene, instrumentering og instrumentbord og endda få logo på sæderne og vælge hvilken sytråd, de skulle bruge. Det var ret sejt! Jeg følte mig lidt som et barn til juleaften med alle de muligheder.

Jeg var super glad, da jeg fik bilen tilbage. Den både duftede godt og føltes helt som ny. Det er den selvfølgelig ikke, men jeg har da fået nogle gode år sikret!

Læs også mere om biler her, hvor vi har kigget mere på Flexleasing. Det kunne jeg godt forestille mig at gøre, når jeg engang skal have ny bil.

Leave a comment