Guide: Lokaler til firmafest København

Find de bedste lokaler til firmafest København
https://www.blivgladnu.dk/guide-lokaler-til-firmafest-kobenhavn/

Det kan tage tid at finde de rigtige lokaler til en firmafest. Man har ofte et væld af forskellige visioner, tanker og ideer. Alt skal være perfekt. Derfor har jeg skrevet denne guide til dig, som leder efter lokaler til firmafest København. Jeg har tidligere arrangeret forskellige events for firmaer. Derfor har jeg også indsamlet mig en masse viden omkring lokaler i København. Læs mere om de lokaler til firmafest som jeg vil anbefale jeres virksomhed.

Lokaler til firmafest København

Leder I efter det rette lokale til at fejre kontrakten med den nye kunde eller holde den årlige julefrokost? Det er utroligt vigtigt at finde det rette lokale, som passer til netop jeres firmafest. Der er rigtig mange fede lokaler i København, men der er ét sted, som overrasker mig hver gang. Det er centralt placeret og lokalerne er fleksible i forhold til indretning. Jeg vil gerne introducere jer for Marketenderiet, som tilbyder de bedste lokaler i København.

Den bedste firmafest

Med et areal på 727 kvadratmeter er der plads til at holde en kæmpe fest på Marketenderiet. Lokalerne kan også tilpasses til en mindre komsammen, da lokalerne er yderst fleksible. Marketenderiet har også en hyggelig gårdhave, hvilket giver medarbejderne mulighed for at trække frisk luft. Marketenderiet tilbyder det bedste AV-udstyr inden for lys og lyd. Der er også et veludstyret højtalersystem og trådløse mikrofoner, hvis I har planlagt live-musik. Udstyret er af bedste kvalitet, så I skal ikke begrænse jer med hensyn til booking af musikere. Jeg har hørt, at lokalerne både har huset de danske stjerner Nik & Jay samt Rasmus Seebach.

Mere information om Marketenderiet

Marketenderiet er let at komme til, uanset om gæsterne ankommer i bil, på cykel eller med offentlig transport. Fordelen ved Marketenderiet er, at I selv kan arrangere det hele fra bunden. I kan helt selv forme firmafesten, som det passer jer og jeres arrangement. Det er dog vigtigt at påpege, at det er muligt at få assistance. Dette er selvfølgelig i form af en festarrangør. Derudover står Marketenderiet også klar med in-house kokke og tjenere. Efter aftale kan der bestilles forplejning, tre-retters menu eller noget helt tredje. Man skal ikke holde sig tilbage, når man booker Marketenderiet. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

Firmafester styrker selvfølgelig altid sammenholdet mellem medarbejderne, men har I nogensinde prøvet teambuilding? Teambuilding motiverer medarbejderne og øger arbejdsglæden på arbejdspladsen. Sammenhold og kommunikation er den rette kombination til at øge effektiviteten i jeres virksomhed.

Leave a comment