https://www.blivgladnu.dk/bredband-pa-fyn-fa-stabil-daekning-i-dit-lokalomrade/

Bredbånd på Fyn: Få stabil dækning i dit lokalområde

Bredbånd på Fyn fra NET 1

Vi er afhængige af en god internetforbindelse

Vi lever i en tid, hvor de fleste mennesker i vesten er mere eller mindre afhængige af at have internetadgang. Vi surfer efter informationer på Google både privat og i arbejdssammenhænge. Du kender det måske fra dig selv; hvis du er blevet syg, så har du helt sikkert prøvet at søge efter dine symptomer, den rette medicin eller telefonnummeret til din læge.

I gamle dage slog man op i telefonbøger og leksika, eller man spurgte en klog ven eller sine forældre. Venner og familie kunne være en stor hjælp, men i dagens Danmark kan du sagtens helt selv. Du griber jo bare din smartphone, mens du sidder hjemme på sofaen, og inden for et minut har du med sikkerhed fundet svaret på dit spørgsmål. Det er derfor så vigtigt at have godt bredbånd, når man lever i den digitale verden.

Stabilt, mobilt bredbånd på Fyn

Hvis du bor på Fyn, Falster eller Lolland, kan der være chance for, at du er en af de uheldige med dårligt bredbånd. Forestil dig et skrækscenarie, hvor du ikke har noget internet, eller hvor dækningen er så ringe, at du skal væbne dig med massevis af tålmodighed! Det kan være, du allerede er bosat i et af de områder, der oplever dårlig dækning fra dit bredbåndsselskab.

Hvordan kan du tjekke, hvor dine venner befinder sig, og hvad de laver, hvis du ikke kan tjekke de sociale medier? Og hvad gør du, hvis du arbejder på et stort projekt eller en eksamen derhjemme, og du ikke kan få adgang til alle dine online kilder? Det er næsten før, man går i panik bare ved tanken. Heldigvis er der en redning til jer med dårlig dækning. Bredbåndsselskabet NET1 leverer nemlig stabilt bredbånd på Fyn og andre steder i Danmark, hvor folk normalt kæmper med at få ordentlige forbindelser.

Bredbånd på Fyn – dækker også alle de små byer

Mobilt bredbånd fra NET1 når ud til alle udkantssteder, og på Fyn dækker de byer som for eksempel Assens, Bogense, Nyborg, Søndersø, Kerteminde, Otterup og mange flere. Det ville være unfair, hvis det kun var de største byer i Danmark, der fik fornøjelsen af at opleve hurtigt internet, og derfor har NET1 valgt at sætte master op i områder, som andre internetudbydere har valgt fra. Deres motto er også meget rigtigt: ”Vi leverer, hvor andre giver op”.

NET1 tror på, at alle i landet skal have adgang til hurtigt og stabilt bredbånd – både private og virksomheder. Og det tror jeg, mange danskere er ret taknemlige for.

Leave a comment