https://www.blivgladnu.dk/flexleasing-giver-dig-mulighed-for-at-kobe-drommebilen/

Flexleasing giver dig mulighed for at købe drømmebilen

Flexleasing giver dig råd til luksusbiler

Det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, at det er virkelig dyrt at eje sin egen bil i Danmark. Vidste du, at det faktisk er et af de dyreste lande i Europa, fordi registreringsafgiften er så høj?

Registreringsafgiften er en udgift fra SKAT, der bliver lagt oven i fabriksprisen på biler, så snart man indregistrerer den i Danmark. Dette gør bilers nypriser meget høje, og derfor kan det virke næsten umuligt at købe en luksusbil, hvis man ikke tjener en formue hver måned.

Løsningen hedder flexleasing

Heldigvis findes der en form for leasing, som netop kan løse denne udfordring, og gøre din drøm om en bil i luksusklassen til virkelighed. Leasingformen kaldes flexleasing, og den må siges at være en ret så eftertragtet model.

Hvad er flexleasing?

Kort fortalt giver flexleasing dig mulighed for at dele bilens registreringsafgift op i mindre dele i stedet for at betale det hele på én gang, som når du køber bilen hos en forhandler. Det betyder, at du ikke er tvunget ud i en stor kapitalbinding, men i stedet kun betaler for den periode, du bruger bilen.

Når perioden udløber, kan du enten vælge at binde dig for en ny periode eller købe bilen af leasingselskabet og på den måde indfri restværdien. Derefter er du ene ejer af bilen og kan sælge den overalt i Europa, da bilen nu er helt fri for registreringsafgiften.

Gør drømmebilen til virkelighed

Det er ikke lovligt for privatpersoner at flexlease, og derfor gøres dette igennem et leasingselskab såsom SpecialCars. SpecialCars har specialiseret sig i populære leasingformer som flexleasing, splitleasing og sæsonleasing. Når du flexleaser igennem SpecialCars består din månedlige udgift blot af et afdrag af registreringsafgiften samt en finansieringsrente til leasingselskabet. Den månedlige betaling kommer dermed til at minde om et almindeligt billån, du betaler af på månedsbasis.

Med flexleasing er vejen til drømmebilen pludselig blevet meget nemmere, og så kan man da ikke andet end at blive glad nu! 😉

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.