Flexleasing er blevet meget nemmere

Flexleasing er blevet meget nemmere
https://www.blivgladnu.dk/flexleasing-er-blevet-meget-nemmere/

Kender du til Flexleasing? Jeg gjorde ikke, før min ven fortalte sin historie om sin nye bil. Jeg var så misundelig (på en god måde) på hans nye bil, som er en flot Range Rover, man kun kan drømme om. Troede jeg. 

Flexleasing gør dine bildrømme til virkelighed

Jeg havde aldrig hørt om Flexleasing før min ven viste mig sin nye Range Rover. Vi tog ud og kørte i den en lørdag formiddag. Min kone havde lavet en frokostkurv til os med et par øl og lækre snacks. Vi var klar til at køre ud i terrænget, så vi rigtig kunne prøve bilens egenskaber. Jeg spurgte ham ind til, hvordan han dog havde fået råd til sådan en lækker bil. Han fortalte mig om, hvordan han havde fundet Special Cars (også gennem en ven), som tilbyder Flexleasing til privatpersoner. Du har et møde med dem, hvor du fortæller om din drømmebil, og så tager de på udkig i Europa efter den. Når de har fundet en bil, som du gerne vil eje, så tager de den til Danmark. Herfra starter Flexleasingen. Dette er smart, fordi du istedet for at betale fuld registreringsafgift, deler den op i mindre bidder. Lad mig forklare nedenunder, hvordan dette gøres!

Det er smart fordi…

Afhængigt af, hvor lang en periode man vil binde sig til sin Flexleasing, bliver registreringsafgiften delt op i bidder. Special Cars anbefaler 12 måneder som et godt udgangspunkt, da du her spare flest penge. Man skal så få lavet en ny vurdering lige inden leasingaftalens udløb, da registreringsafgiften i mellemtiden vil være faldet og du vil spare penge. Istedet for at betale hele registreringsafgiften har du kun betalt for 12 måneder. Efter de 12 måneder kan du købe bilen “fri” af Special Cars til den restværdi, som I sammen har fastlagt, da de fandt bilen. Det er den værdi, bilen forventes at have efter leasingperiodens udløb, fordi den jo har tabt værdi efter 12 måneder. Når du har købt bilen “fri” til den fastlagte restværdi er bilen nu igen uden registreringsafgift, og du kan derfor nemt sælge den videre både i Danmark, men også i hele Europa. Det er i det hele taget en god business at sælge den videre i Europa, da de ikke har samme dyre registreringsafgift, som vi har her i Danmark. Min ven fik mig total hooked på, at det er det her, jeg skal. Så nu er jeg i kontakt med Special Cars for at se, hvad de kan gøre for mig og mine bildrømme.

Læs også mere om hvordan du kan få dine drømme opfyldt med Flexleasing lige her.

Leave a comment