Hvem henvender et arbejdsglæde foredrag sig til?

Hvem henvender et arbejdsglæde foredrag sig til?
https://www.blivgladnu.dk/hvem-henvender-et-arbejdsglaede-foredrag-sig-til/

Jeg var for nyligt til foredrag om arbejdsglæde i København. Jeg var taget afsted sammen to kollegaer, da vi alle tre synes, det kunne være spændende at lære lidt teknikker til hverdagens stress. Det var et arbejdsglæde foredrag arrangeret af Lars Klingert, som også selv var taler til arrangementet.

Hvem henvender et arbejdsglæde foredrag sig til?

Et arbejdsglæde foredrag henvender sig faktisk til alle, som en gang imellem har en dårlig dag. Så det vil sige os alle sammen. Man er måske ikke så god til at se udenom alt det stressende arbejde, som ligger på skrivebordet, eller man har bare en dårlig dag og tager det dårlige humør med på arbejde. Der kan være mange forskellige ting, som bidrager til mindre arbejdsglæde, og det fokuserer dette foredrag på.  Vi tog afsted, fordi vi tit synes, at der kan komme en dum tone på vores arbejdsplads. Folk har for travlt og derfor mangler den gode kommunikation. Og vi ville gerne finde nogle teknikker til, hvordan vi selv kan sprede positiv energi, samt hvordan vi kan hjælpe vores kollegaer til det. Vi havde tænkt os at skrive en masse ned, og derefter tage det op på vores månedlige firmamøde næste uge.

Hvad fik vi så ud af foredraget?

Vi fik en masse gode metoder og teknikker til vores hverdag. Vi er super motiveret til at højne vores arbejdsglæde efter dette foredrag med Lars Klingert. Han var virkelig inspirerende at lytte til, og forklerede gerne teknikker to gange, hvis nogen ikke helt kunne følge med. Vi lærte blandt andet om forskellige former for kommunikation, og hvordan man undgår at lade sig styre af sine følelser. Vi lærte om dialog og dens skjulte regler med aktiv taler og aktiv lytter. Vi hørte også om de fire adfærdstyper og fik metoder til, hvordan vi aktivt kan bruge dem i vores hverdag. Og så talte Lars meget om signaler i kommunikationen, og hvordan vi kan blive bedre til at udtrykke os klart men med positiv energi. Vi er vildt klar på at genfortælle alt hvad vi lærte til foredraget til vores månedlige møde næste uge, så vores kollegaer også kan bruge teknikkerne. Vi håber jo selvfølgelig på, at adfærden i vores virksomhedskultur bliver ændret, så der er knap så mange misforståelser, sure opstød og vi på den måde kan være mere effektive.

Læs også vores blogindlæg om teambuilding i den virksomhed her.

Leave a comment