https://www.blivgladnu.dk/har-dine-smerter-indvirkning-pa-dit-humor-og-din-livskvalitet/

Har dine smerter indvirkning på dit humør og din livskvalitet?

Kiropraktor København

Døjer du med spændingshovedpine eller smerter i nakke, skuldre og ryg? Så skyldes det måske forkerte arbejdsstillinger, eller på anden måde overanstrengelse af muskler og led i kroppen. Smerter har oftest en meget dominerende indvirkning på humøret og livskvaliteten. Her i indlægget hjælper jeg dig med at blive klogere på både smerter og behandlinger. Vil du have endnu flere detaljer, og gode råd fra en professionel, så kan jeg anbefale dig at søge på ‘Kiropraktor København‘. Her dukker der en masse op om både behandlingsformer og priser på de forskellige behandlinger, som tilbydes.

Har du søgt efter ‘Kiropraktor København’?

Hvis du bor i Københavns området og i din søgen på svar omkring dine smerter, har googlet ‘Kiropraktor København’, så har du garanteret fundet en masse forskelligt omkring symptomer, og diverse behandlinger. En kiropraktor udfører nemlig ikke kun det som vi kender som kiropraktik. De tilbyder også behandlingsformer som massage, akupunktur, kinesiologi og kranio-sakral terapi. Derfor kan det være en god idé at kontakte en kiropraktor og tage en uforpligtende snak omkring hvilke former for smerter du har. På den måde kan I sammen finde ud af hvilken behandlingsform, der vil være mest gavnlig for dig og din krop.

Få din behandling betalt

Det kan være en dyr omgang at skulle behandles mod smerter. Det er ofte grunden til at mange udskyder et besøg hos en kiropraktor, og går med smerterne længere end de burde. Selvom en behandling kan være bekostelig, så bør man se det som en investering i sit eget helbred. Heldigvis ser mange arbejdspladser disse behandlinger, som en investering i deres medarbejdere. Det kan nemlig være en bekostelig affære hvis medarbejdere ofte er sygemeldt f.eks. pga. ryg- og nakkeskader eller overanstrengelser af led og muskler. Derfor tilbyder mange arbejdspladser nu deres ansatte, en sundhedsordning som eksempelvis dækker besøg hos kiropraktor i København, eller hvilken kommune du nu måtte befinde dig i. Tal derfor altid med din arbejdsgiver om mulighederne for behandling.

Gode råd fra kiropraktoren

  • Tænk over hvilke stillinger du befinder dig i løbet af en arbejdsdag. Har du tunge løft, sidder du meget ned, eller har du andre uhensigtmæssige arbejdsstillinger? Ændr på dem omgående og find alternative måder at udføre de samme opgaver på.
  • Lav nogle få øvelser i løbet af din dag. Det kræver ofte ikke ret meget at inkorporere et par øvelser i løbet af arbejdsdagen, i frokostpausen eller når du kommer hjem. Din kiropraktor kan hjælpe dig med hvilke øvelser der er gode mod netop dine smerter.
  • Hold det ved lige, hvis du vil mærke resultater. Hvis du vil have smerterne helt væk, så overhold de råd du får fra din kiropraktor eller anden med professionel erfaring. Få behandling regelmæssigt, husk at lav dine øvelser og stop de uhensigtsmæssige arbejdsstillinger!

Leave a comment